A- A A+

Interesi građana prioritet i u 2018.

Na svečanoj sednici Skupštine grada Novog Pazara, predsedavajuća Ifeta Radončić osvrnula se na funkcionisanje parlamenta u 2017. godini i pozvala sve kojima je odobnički mandat poveren da u nardnoj kalendarskoj godini  zajednički pred građanima prezentuju još veći nivo odgovornosti i eksepditivnosti pri donošenju odluka od važnosti za Novi Pazar.  Predsednica Skupštine rekla je da je izuzetno važno ostaviti razlike iza visokih zajedničkih ciljeva  kako bi se poboljšao život građana”.

“Problemi i potrebe građana su na prvom mestu svih organa lokalne samouprave, a posebno Skupštini i nama odbornicima, jer su nas građani izabrali da zastupamo njihove interese. Zato će svaka naredna sednica imati za cilj donošenje i ispunjavanje konkretnih odluka za napredak našeg grada. Tako je bilo i do sada ali ćemo se potruditi da u 2018. Delima pokažemo veći nivo odgovornosti, međusobnog uvažavanja i usvajanja konstruktivnih predloga za dobrobit zajednice. Najvažnije nam je da građani imaju povereenja u rad i efikasnost lokalnih insitucija”, poručila je prdsednica novopazarskog parlamenta Ifeta Radončić.

Prisutnim odobornicima obratio se i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Bišev , koji je rekao da nas “ u 2018. Očekuje mnogo posla ali da ništa nije teško kada postoji realan cilj  od interesa za građane našeg grada”. Gradonačelnik Biševac je uputio čestitku sugrađanima povodom prdstojećih novogodišnjih praznika, što su, nakon njegovog izlaganja učinili i predstavnici odborničkih grupa. 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops