A- A A+

Besplatna dezinfekciona sredstva i u naselju Selakovac

Grad Novi Pazar obezbedio je, nedavno sredstava za dezinfekciju koja građani mogu preuzeti na više lokacija u gradu. Jedan kanister natrijum-hipohlorita postavljen je danas i u naselju Selakovac, u neposrednoj blizini pekare "Sač". Meštani naselja ističu da je u uslovima epidemije virusa Covid19 i ova vrsta pomoći za njih izuzetno važna. 

"Naše je naselje udaljeno od užeg centra grada. Na ovaj način, sredstva za dezinfekciju su nam lako dostupana, a imajući u vidu da je reč o velikom, gusto naseljenom delu grada, zaista će nam podrška ove vrste biti od pomoći", ističu meštani. Kanister sa natrijom-hipoloritom postavljen je na lokaciji bezbednoj za prilaz i preuzimanje, a građani, potpuno besplatno mogu uzeti po dva litra tečnosti spremne za upotrebu. 

Podsećamo, odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Pazara, obezbeđena su dezinfekciona sredstva koja su na više lokacija u geadu dostupna građanima. Dezinfekciona sredstva su potpuno bezbedna za upotrebu i mogu se koristiti za sve površine. Potrebno je da građani pri preuzimanju sa sobom ponesu flašu od 2 litra. 

Kanisteri se nalaze na sledećim lokacijama

- Centar grada 

- Vrh čaršije 

- Karahodžića ćuprija 

- Kružni tok kod Opšte bolnice 

- Naselje Lug (kod kompleksa zgrada Simpo) 

- Naselje Dohoviće 

- Naselje Šestovo 

- Naselje Šutenovac (kod Lukoil pumpe) 

- Naselje Selakovac (u blizini pekare "Sač")

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika