A- A A+

Gradonačelnik Biševac ugostio košarkaše : „Rezultat nije slučajan“

Košarkaški klub Novi Pazar obeležio je 2018, nasuspešniju godinu novopazarskog sporta. Na najbolji mogući način ovaj sportski kolektiv započeo je i 2019. Rezultatski kontinuitet kluba, kao i status najboljih u Kupu KSS (drugi stepen) bili su povod da upravu i igrače OKK ugosti gradonačelnik Nihat Biševac.

„Rezultat je izvanredan i ovo je prilika da sjajnom timu, igračima i upravi čestitam na postignutom cilju. Osvojeni Kup Srbije je najznačajniji rezultat Košarkaškog kluba i dobra najava da će i ova kalendarska godina biti uspešna. Rezultat nije došao slučajno, već kao trag zalaganja entuzijasta - stručnog štaba, igrača, sponzora. Kad se sve složilo kao celina, OKK Novi Pazar je iskristalisan kao kolektiv čiji rezultati ne mogu da izostanu“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac ovim povodom, ističući da će Grad podržati zalaganja da Novi Pazar postane regionalni košarkaški centar, jer „ljudi i Novom Pazaru vole i prate igru pod obručima“. Gradonačelnik je podsetio da će, u cilju obezbeđivanja što boljih uslova za razvoj sporta a uz podršku turske „Douš grupe“, hala sportova kod OŠ „Vuk Karadžić“, biti potpuno rekonstrisana i modernizovana.

Iz kluba poručuju da je trenutna, druga pozicija na tabeli podsticaj za dalji napredak, ulazak u još veći rang talmičenja, regionalnu ABA II ligu.

„Sastav igrača, infrtruktura i organizacija kluba su obećavajući, dobar preduslov za kvalitetnu košarku pre svega, a onda i za rezultatski napredak. Nadam se da ćemo održati kontinuitet i učvrstiti finansijsku stabilnost kluba koja je osnova za dalji napredak“, poručio je potpredsenik OKK Novi Pazar, Jaho Međedović.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops