A- A A+

Градоначелник Бишевац угостио кошаркаше : „Резултат није случајан“

Кошаркашки клуб Нови Пазар обележио је 2018, насуспешнију годину новопазарског спорта. На најбољи могући начин овај спортски колектив започео је и 2019. Резултатски континуитет клуба, као и статус најбољих у Купу КСС (други степен) били су повод да управу и играче ОКК угости градоначелник Нихат Бишевац.

„Резултат је изванредан и ово је прилика да сјајном тиму, играчима и управи честитам на постигнутом циљу. Освојени Куп Србије је најзначајнији резултат Кошаркашког клуба и добра најава да ће и ова календарска година бити успешна. Резултат није дошао случајно, већ као траг залагања ентузијаста - стручног штаба, играча, спонзора. Кад се све сложило као целина, ОКК Нови Пазар је искристалисан као колектив чији резултати не могу да изостану“, рекао је градоначелник Нихат Бишевац овим поводом, истичући да ће Град подржати залагања да Нови Пазар постане регионални кошаркашки центар, јер „људи и Новом Пазару воле и прате игру под обручима“. Градоначелник је подсетио да ће, у циљу обезбеђивања што бољих услова за развој спорта а уз подршку турске „Доуш групе“, хала спортова код ОШ „Вук Караџић“, бити потпуно реконстрисана и модернизована.

Из клуба поручују да је тренутна, друга позиција на табели подстицај за даљи напредак, улазак у још већи ранг талмичења, регионалну АБА II лигу.

„Састав играча, инфртруктура и организација клуба су обећавајући, добар предуслов за квалитетну кошарку пре свега, а онда и за резултатски напредак. Надам се да ћемо одржати континуитет и учврстити финансијску стабилност клуба која је основа за даљи напредак“, поручио је потпредсеник ОКК Нови Пазар, Јахо Међедовић.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA