A- A A+

У четвртак јавна расправа о ЛАП-у

Град Нови Пазар и Транспарентност Србија  организују у четвртак 27.12.2018. године,  Округли сто о нацрту Локалног антикорупцијског плана. На скупу који ће се одржати у Свечаној сали Културног центра са почетком у 10:30, биће представљен  документ и најављени даљи кораци - усвајање плана и формирање тела која ће пратити његово спровођење. На скупу ће уводне речи и сва потребна објашњења заинтересованим учесницима и медијима дати представници Града Новог Пазара, чланови Радне групе и представници Транспарентности Србија.

Округли сто означиће завршетак јавне расправе о нацрту ЛАП-а, која је трајала од 11. децембра, и током које су грађани, удружења, стручне асоцијације, синдикати, медији, политичке странке, и сви други заинтересовани могли да поднесу предлоге за измене и допуне Нацрта ЛАП-а.

Нацрт ЛАП-а израдила је, у периоду септембар - децембар 2018. године, радна група, коју је формирао Град Нови Пазар. Подршку радној групи пружила је организација Транспарентност Србија. Нацрт је доступан на сајту Града Новог Пазара у рубрици "Огласи" и на сајту Транспарентности Србија. Одштампана верзија може се добити у Услужном центру у градској управи. Нацрт ЛАП је заснован на Моделу који је објавила Агенција за борбу против корупције.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA