A- A A+

Економске школе из Сарајева и Новог Пазара потписале Уговор о партнерству уз подршку Града Новог Пазара.

Директори средњих економских школа из Сарајева и Новог Пазара потписали су у Градској управи Уговор о партнерству. Тим поводом, градоначелник др Мехо Махмутовић је примио представнике ових школа и пожелео им дугу и успешну сарадњу.

Директор Економско-трговинске школе из Новог Пазара, господин Сеад Љајић изразио је посебо задовољство због потписивања споразума којима ће се ученици и професори ових школа приближити и разменити своја искуства на обострану корист. „Док ове школе буду постојале, овај ће се однос неговати“, закључио је директор Љајић. Наду у успешност ове сарадње није крила ни директорка Средње економске школе, госпођа Јадранка Колар. Она се захвалила директору и градоначелнику на гостопримству. На крају је додала: „Мислим да ће од ове сарадње највише користи имати деца.“

Члан Кабинета градоначелника, Рифат Реџовић, истакао је да је потписивање овог уговора од значаја не само за поменуте школе, већ и за цео образовни систем. Он је казао да се кроз ову сарадњу ових школа очитује и културолошка повезаност Новог Пазара и Сарајева која је дуго присутна. „Ова срадња показује универзалност научних вредности и треба да представља модел школама како да се повезују и размењују искуства.“, рекао је Реџовић.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA