A- A A+

Uskršnje čestitke

Gradonačelnik Novog Pazara, zamenik gradonačelnika i predsednik Skupštine, Nihat Biševac, Vladimir Marinković i Samir Lekić, čestitali su pravoslavnim vernicima uskršnje praznike.

U čestitki gradonačelnika Biševca navodi se:

“Svim pravoslavnim vernicima koji slave predstojeći Uskrs upućujem najsrdačnije čestitke. Želim vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i da u ovim vremenima velikih iskušenja i izazova, sačuvamo mir u sebi i oko sebe.

Radost koju praznici donose uvek je dobra prilika da, negujući tradiciju našeg kraja, ojačamo dobre susedske odnose, ljubav i poštovanje, jer nas naša tradicija usmerava na međusobnu podršku, poverenje, razumevanje i toleranciju”.

Vaskršnju čestitku uputio je zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković.

“Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, u ime svojih saradnika i u svoje ime, sveštenstvu, monaštvu i vernicima Novog Pazara upućujem najsrdačnije čestitke.

Večna radost Vaskrsenja neka bude izvor nadahnuća da se u različitim izazovima i teškoćama podsetimo dužnosti da čuvamo hrišćanske vrednosti, okrenuti veri u još bolju budućnost i pobedu nade i života.

Hristos vaskrese - Vaistinu vaskrse”.

Građanima pravoslavne veroispovesti prazničnu čestitku uputio je i predsednik Skupštine grada, Samir Lekić.

Negovanje prijateljskih i komšijskih odnosa među ljudima na ovim prostorima je deo tradicije i način života. Sugrađanima pravoslavne veroispovesti čestitam predstojeći Uskrs, uz želje da praznične dane provedu u zdravlju i sreći, uz svoje najmilije.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops