A- A A+

U toku javni poziv za izbor najlepšeg dvorišta

Građani Novog Pazara koji veruju da su ponosni vlanici najlepše bašte ili dvorišta u gradu imaju priliku da za svoj trud budu i adekvatno nagrađeni. Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave za izvorne i poverene poslove uputilo je javni poziv koji važi do 16. jula tekuće godine a za najuspešnije na konkursu predviđene su novčane nagrade.

Prijava za učešće treba da sadrži puno ime i prezime učesnika, kopiju lične karte, tačnu adresu i kontakt telefon i broj žiro-računa učesnika

Prijavu je potrebno putem pošte, predajom na pisarnici dostaviti na adresu Gradske uprave za izvorne i poverene poslove, Stevana Nemanje broj 2, sa naznakom za Odeljenje za zaštitu životne sredine, protivpožarnu zaštitu, bezbednost i zdravlje na radu. Slanje prijave svi zainteresovani mogu izvršiti i elektronskim putem: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (do 16. jula 2018.).

Po isteku roka predviđenog javnim pozivom, stručna komsija imenovana od strane Grada Novog Pazara, dužna je da izvrši pregled prispelih prijava, izvrši terenski uvid (kontrolu) prijavljenih lokacija i na osnovu toga donese odluku o izboru najlepše bašte-dvorišta. Pobednik javnog poziva biće nagrađen sa 30 000 dinara, drugoplasirani će dobiti 20 000 a trećeplasirani 10 000 dinara.

Tekst javnog poziva, sa svim dodatnim informacijama u vezi sa izborom najlepše uređenog dvorišta dostupan je u odeljku Oglasi na sledećem LINKU.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops