A- A A+

Biševac: „Grad će uvek podržati uspešne i predane sportiste“

Najuspešnija predstavnica atletske reprezentacije Srbije na minuloj Univezijadi u kineskom Tajpeju, Amela Terzić, podelila je  svoje inpresije povodom poslednjeg uspeha sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem i njegovim saradnicima. U čast Terzićeve, koja je na ovom takmičenju u trci na 1500 metara osvojila zlatno odličje, i njenih kolega iz tima,  prvi čovek grada organizovao je prijem. Utisci sa takmičenja su još uvek izuzetno jaki.

„Da, utisci su izuteni ali moram reći da se najlepše osećam kod kuće. U to ime zahvaljujem gradonačelniku Nihatu Biševcu na pozivu, kao i na činjenici da svaki naš korak isprati i uspeh ispoštuje. Medalju sam očekivala, ali je zadatak trebalo obaviti, fokusirati se na novi izazov i samo sam o tome razmišljala. O konkurenciji nije bilo reči“, kazala je Terzićeva.

Gradonačelnik Nihat Biševac istakao je da je Amela Terzić i ovim uspehom potvrdila da pripada atletskoj eliti sveta.

„Navikli smo da Amela sa svih velikih takmičenja donosi medalju. Tako je bilo i ovog puta a moram reći da je, kad su u pitanju individualni sportovi, pazarska atletika dostigla izuzetne razmere. Od četiri medalje u istoriji  Srbije  osvojene na Univerzijadama, jedna pripada našoj sugrađanki. Odavno možemo reći i  da smo centar Balkana kada je o atletici reč. Važno je podsetiti da je sve ovo rezultat dobrog rada AK Novi Pazar i Atletskog saveza Srbije. Ne zaboravite da će atletski stadion koji smo izgradili u Novom Pazaru, uz rad i zalaganje iznedriti neka nova  imena, uspešna poput Elzana Bibića i Amele Terzić. Mi ćemo kao grad uvek stati iza uspeha i podržati ostvarenje ciljeva naših  sportista koji predano teže rezultatu“, kazao je Biševac.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika