A- A A+

Volonteri odlučno obavili zadatak

Tokom 76. Prvenstva Balkana u atletici bilo je angažovano 130 volontera, kojima je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac danas uručio zahvalnice zbog velikog doprinosa u organizaciji ove sportske manifestacije.

Član Organizacionog odbora Prvenstva Balkana u atletici Vahidin Melajac ocenio je da su volonteri pokazali da mogu biti stožer nekih narednih aktivnosti u organizaciji grada.

"Smatram da su volonteri veoma zaslužni što je odavde otišla najlepša moguća slika. Svojom kreativnošću i profesionalnim odnosom doprineli su da ova Balkanijada bude bolje organizovana od svih prethodnih", rekao je Melajac.

Tokom obuke, s devojčicama i dečacima najviše vremena provela je Aleksandra Majstorović iz Kancelarije za mlade.  

"Od više grupa volontera, istakla bih atašee. Bili su uz atletičare na stazi, kao i u restoranu. Imali su i ulogu turističkih vodiča. Tu su i korpari, brinuli su o odevnim predmetima ali i osveženju. Najmlađi volonteri pretežno su distribuirali lanč-pakete. Svi su odlično obavili zadatak, a pohvalila bih i saradnju sa ostalim službama", navela je Majstorović.

Za vreme 76. Prvenstva Balkana u atletici bilo je angažovano ukupno 130 volontera, medju kojima i nekoliko korisnika Udruženja psihologa Novi Pazar.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika