A- A A+

"Kafa sa gradonačelnikom" na obostrano zadovoljstvo

Po ugledu na velike gradove i proslave njihovih rodjendana, a u okviru 557.rodjendana Novog Pazara u centru grada je upriličena manifestacija “Kafa sa gradonačelnikom”. Građani su želeli da popiju kafu sa prvim čovekom grada koji im je na ovaj način ukazao veliku čast i kako su rekli pokazao da je “običan, pošten, čovek koji ume sa narodom”.

Prvi koji su imali prilike da popiju kafu sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem bili su ambasadorka Australije u Srbiji Džulija Fini, kao i ugledni novopazarci Asim NIkšić i Esad Beširović. U razgovorru sa ambasadorkom Fini gradonačelnik se zahvalio na svemu što je do sada uradila za Novi Pazar.

Porazgovarao je gradonačelnik sa svima danas o tome kakav je nekad bio grad, a kakav je danas i šta je to što je još neophodno popraviti i unaperditi. On je pozdravio sve koji su natenane pili kafu i tako im ukazao veliku čast.

“Kafa sa gradonačelnikom”, kako je nazvano druženje, nekima je bila i prilika da direktno iznesu svoje probleme i zatraže rešavanje određenih problema.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac istakao je da je poruka druženja kroz ispijanje kafe da je Novi Pazar izašao iz okvira standardnih organizovanja proslave Dana grada. Na za naš grad simboličan način druženja, građani pozvani da sa gradonačelnikom  otvoreno razgovaraju o svemu što ih zanima.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika