A- A A+

Deca sa smetnjama u razvoju pripremila program, posebna radost novogodišnji pokloni

Učenici posebnog odeljenja OŠ ”Desanka Maksimović”, sa svojim nastavnicima pripremili su i ove godine novogodišnju priredbu za svoje roditelje i posetioce. Ovo je za njih bio jedan naročito zanimljiv čas. Kazivali su stihove, pevali i jedni drugima uputili najiskrenije čestitke, a uz najlepše novogodišnje želje poklone  je mališanima uručio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saranicima.

“Posetili smo OŠ “Desanka Maksimović” gde smo uručili, ispred Grada Novog Pazara, novogodišnje paketiće deci sa smetnjama u razvoju. Grad Novi Pazar je u ovoj godini uložio dosta sredstava u opremanju učionica kao i zbornice ali je takođe i predvideo određena sredstva upravo za ovo odeljenje. To su razni rekviziti i oprema koja će pomoći natavnicima da omoguće deci sa smetnjama u razvoju što kvalitetniju i bolju nastavu”, istakao je Biševac.

OŠ ”Desnaka Maksimović” svake godine se trudi da uvek na drugačiji način obraduje svoje učenike. Tako su i ove godine nastavnici defektolozi i nastavnici muzičke kulture pomogli mališanima da pripreme novogodišnji program.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika