A- A A+

Najmlađi se družili sa gradonačelnikom

„Draga deco, vi ste naše najveće blago i to ne zaboravljamo nikada. Sve što radimo, činimo da vama bude bolje, jer ste ono najvrednije što grad ima“, poručio je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac tokom tradicionalnog prijema za najmladje u okviru Dečje nedelje.

Druženje je proteklo u znaku recitacija koje su pripremili mališani ali i  razgovora na ozbiljne teme. Devojčice i dečaci su postavljali izuzetno zanimljiva pitanja  i dobili odgovore direktno od gradonačelnika. Njihove ideje i predlozi o tome kako da im detinjstvo  bude zanimljivije ostavili su bez reči  sve prisutne. Red smeha, red druženja i razgovora  zaokruženi su razmenom poklona. Gradonačelniku je uručena zajednička fotografija sa otvaranja ovogodišnje Dečje nedelje, a gostima su podeljene značke u obliku gradskog grba.

„Da budem iskren, ovo su mi najdraža druženja. Čestitam svima koji su na bilo koji način doprineli da Dečja nedelja protekne uspešno. Danas su naši mladi sugrađani dali niz interesantnih predloga, postavljali iskrena i zanimljiva pitanja  a na nama je da im u skladu sa interesovanjima i  dečjim snovima koje neguju, obezbedimo kvalitetno detinjstvo“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara na kraju ovogodišnje Dečje nedelje.

Najmladji su prilikom posete gradonačelniku obišli i Uslužni centar u Gradskoj upravi, gde su imali priliku da saznaju kako  taj deo uprave funkcioniše i koje vrste usluga pruža građanima. 

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika