A- A A+

Upravni odbor OK : Ovo je najbolja godina novopazarskog sporta

Na poslednjoj ovogodišnjoj sednici Upravnog odbora Odbojkaskog kluba Novi Pazar razmatrani su ukupni rezultati u  godini na izmaku.

Sednicom je predsedavao Ervin Ćorović, predsednik OK, a od 11 članova prisustvovali su Berat Kurtanović, Enes Hadžibegović, Faruk Suljević, Rašo Milić, Mulaz Dacić, Dženan Šehović, Hamdija Škrijelj i Jovan Milanović

Na osnovu svega urađenog, 2016., najuspešnija godina u četrdesetogodišnjoj istoriji kluba ali i novopazarskog sporta uopšte. Ova godinu obeležili su ulazak u šesnaestinu finala evropskog CEV kupa, plasman na Final-four domaćeg kupa i zauzimanje druge pozicije u  šampionatu Srbije.

Pred nama je utakmica CEV kupa sa grčkim PAOK-om, u kojoj nam je, da bi smo napravili podvig, potrebna maksimalna podrška. Ovim putem pozivamo sve relevantne faktore, pojedince i provredna društva da  daju podršku  na putu ka odbojkaškom osvajanju Evrope. Apelujemo na  preduzetnike našeg kraja da  sklapanjem donatorskih ugovora sa Klubom podrže najsjajniji period novopazarskog sporta i zlatnu epohu odbojke.

Svim kompanijama koje jednokratno podrže ovaj podvig klub će obezbijediti reklamni prostor oko terena u dvorani Pendik, kako na evropskim, tako i na mečevima domaćeg prvenstva. Za redovna mesečna sponzorstva uz reklamne panoe, kompanije će dobiti i reklame na dresovima”.

Na sednici Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Novi Pazar konstatovano je da je,  zahvaljujući finansijskoj podršci koju grad pruža a koja obuhvata preko 80 odsto ukupnog budžeta kluba , dugovanje prema igračima i treneru kluba svedeno na minimum.

U 2017. godinu Klub ulazi sa velikim ciljevima. U prilog tome idu i veliki uspesi  mlađih selekcija, kadeta i pionira ali i drugog tima koji se takmiči u regionalnoj ligi.  

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops