A- A A+

Prijem za Došljaka i članove Auto moto kluba

Novopazarski automobilista Esad Došljak, rekorderder u brzinskoj vožnji, bio je gost gradonačelnika Novog Pazara, povodom najnovih uspeha. Državni rekord Došljak je postavio u nemačkom Hokenhajmu, pre nekoliko dana. Gradonačelnik Nihat Biševac podsetio je da Auto moto klub čiji je član Esad Došljak, postoji tek nekoliko godina i već beleži sjajne rezultate.

“ Naporan rad se isplati i rezultati u uslovima zalaganja nikada ne izostaju. Grad je tu da podrži sve sportiste koji na pravi način prezentuju svoju zajednicu, kao što je slučaj sa Auto moto kčlubom. Još jednom sve čestitke “, reako je Biševac ovim povodom.

“Prvog dana sam popravio rekord Srbije sa 9.065 na 8.3 sekunde.. Stazu sam prešao za 8.059 sekundi, ostavljajući  iza sebe konkurenciju. To vam je kao da u atletici za sobom ostavite nekoga na par desetina metara.”

Došljak će se, zahvaljujući ovom rezultatu sledeće godine takmičiti na drag šampionatu sveta u Engleskoj. Poslednji uspeh koji je postigao ne doživljava kao lični, već kao rezultat grada Novog Pazara i Srbije.

Došljaku je juče, po povratku u Novi Pazar, u gradu organizovan spontan doček. 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops