A- A A+

Doručak starih prijatelja u Društvu MNRO

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, članovi Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba ugostili su gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca i njegove saradnike, kao i grupu prijatelja koji podržavaju i prate rad udruženja. Tradicionalno okupljanje polaznika Društva i druženje  sa gradonačelnikom upotpunjeno je zajedničkim doručkom, koji su donirali upravo prijatelji ove organizacije.
 
Gradonačelnik Nihat Biševac je ovim povodom istakao da je „atmosfera u Društvu uvek predivna“ i da podrška Grada neće izostati ni u narednoj godini.
 
" Razgovarali smo o planovima, kako o materijalnoj, tako i o nematerijalnoj podršci. Čestitam svima koji rade sa korisnicima usluga udruženja, na predanosti i ljubavi tokom svih ovih godina“, istakao je gradonačelnik Biševac.
 
Direktorka Društva Lejla Delić je istakla da podrška Grada i iskrenih prijatelja svima u organizaciji mnogo znači.
 
„Nama, kao i korisnicima usluga Društva, ovakva druženja zaista ulepšaju dan. Podrška nam je izuzetno važna, jer kada nema pravih iskrenih prijatelja da prepoznaju požrtvovanost, poteškoće u radu su mnogo veće“, zaključila je ona.

 

 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops