A- A A+

Prijem u čast šampionki, uskoro sala za borilačke sportove

U čast rezultatskog podviga, ostvarenog na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu u Sarajevu, šampionke Saidu Bukvić i Ajlu Lukač ugostio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. Saida je potvrdila dominaciju osvojivši zlato, dok je Ajli pripalo srebro.


„Zapažen nastup Novopazarki u Sarajevu potvrđuje da s pravom naš grad nosi epitet sportske prestonice. Rezultatski kontinuitet iziskuje puno rada i odricanja sportista i njihovih trenera, a Saida i Ajla godinama unazad nižu samo uspehe. U toku je izgradnja sale za borilačke sportove, kako bi sportisti imali uslove za trening. Grad će i u narednom periodu ulagati u infrastrukturu, pružajući podršku uspešnim sportistima koji su ujedno i naši ambasadori“, rekao je gradonačelnik Biševac.


Jednoglasne u stavu da je najsjajnije odličje lakše osvajati nego braniti, kraljice kik - lou discipline Saida Bukvić i Ajla Lukač ne kriju zadovoljstvo poslednjim u nizu uspeha, naglašavajući da će nastaviti da na najbolji način predstavljaju svoj grad, jer im „zadatak pričinjava posebno zadovoljstvo“.

 

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika