A- A A+

Gradsko veće izmenilo Plan javnih nabavki za ovu godinu

Gradsko veće razmatralo je predlog izmene Plana javnih nabavki za ovu godinu, u okviru kog će biti izdvojena sredstva za usluge socijalne zaštite, a i za izradu projektne dokumentacije rekonstrukcije i razvoj postrojenja za pripremu vode u naselju Hadžet.

,,Za usluge socijalne zaštite biće izdvojeno oko 23.944.702,31 dinara. Za izradu projektno tehničke dokumentacije rekonstrukcije i razvoja postrojenja za preradu sirove vode na Hadžetu predvidjeno je 6.500.00,00 dinara. Zbog obilnih padavina imali smo problem sa vodosnabdevanjem, jer jedan od predfiltera, koji ima ulogu da pročisti vodu je nedostajao gradu i zbog toga smo imali problem. Potrudićemo se da taj problem rešimo što pre“, rekao je Ervin Čašić, član Gradskog veća Novog Pazara. Pred gradskim većnicima našli su se planovi i programi odeljenja Gradske uprave. „

Član Gradskog veća Ervin Čašić istakao je da su izveštaji o radu  odeljenja Gradske uprave za izvorne i poverene poslove grada Novog Pazara za  prethodnu godinu usvojeni u zakonskom roku.

Ove tačke će nakon Gradskog veća proći i skupštinsku proceduru. 

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika