A- A A+

Većnici dali saglasnost na preduslov za projekat pročišćavanja voda

Gradsko veće

Članovi Gradskog veća Novog Pazara usvojili su u okviru osme ovogodišnje redovne sednice predlog plana detaljne regulacije postojenja za pročišćavanje otpadnih voda. Prema rečima Dragane Garović, članice Gradskog veća, ovom odlukom uprava je otvorila vrata za početak realizacije kapitalnog projekata na području grada kojim će problem pročišćavanja voda biti dugoročno rešen.

Na sednici je usvojen i izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije grada Novog Pazara, za prošlu godinu.

„U toku prošle godine  građanima oštećenim poplavama dodeljeno je preko 50 miliona dinara za sanaciju štete. Od toga Vlada je obezbedila 32 miliona a ostatak je obezbeđen iz više donacija“, rekla je Garovićeva.

Na zasedanju je potvrđeno imenovanje na mestu direktora Centra za sociijalni rad, koje obavlja Adnan Dizdarević, kao i imenovanje direktora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, Hajrudina Hajrovića.

Gradski većnici usvojili su zahtev članova mesne zajednice Deževa da finansijski podrže uređenje prostora u selu Miščiće,  u kome je rođen Sveti Sava, a gde se u okviru različitih manifestacija meštani okupljaju u značajnom broju.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika