A- A A+

Gradonačelnik sa preduzetnicima poslednjeg dana vašara

Tokom trajanja Novogodišnjeg vašara, od 23.do 27. decembra,  Novopazarci ali i brojni gosti sa strane imali su priliku da uz znatnu uštedu budžetskih sredstava po najpovojnijim cenama pazare raznovrsnu robu. Domaći preduzetnici  su za  robu  čija se prodaja vezuje za sezonske tokove uspeli da pronadju kupce. Tako su, prema izloženim utiscima svi zadovoljni a tokom poslednjeg dana vašara, prodavce u Sportsko sajamskoj ustanovi „Pendik“ obišao je gradonačelnik Novog Pazara  Nihat Biševac.

„Zanima nas šta treba unaprediti da bi sledeća manifestacija ovakvog tipa, koja je postala tradicija, bila još kvalitetnija.  Ovo je sjajna prilika da pred novogodišnje praznike građani kupuju po povoljnim cenama ali da i prodavci ponude robu. Zanimaju nas utisci i jednih i drugih, kako bi smo već sledeće godine bolje realizovali  ideje“, rekao je Biševac, istakavši da je cilj postignut.

Izuzetna prodaja , veliki broj poseetilaca i kupaca iz Novog Pazara i čitave Srbije,  motiv su preduzetnicima da i narednih godina svoju robu izlažu na ovaj način. Šezdeset  izlagača predstavilo se ovog puta na vašaru u okviru stotinu dvadeset fantastično uređenih štandova. Organizator Novogodišnjeg vašara su Sportsko sajamska ustanova „Pendik“ i grad Novi Pazar. 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops