A- A A+

Poseta američkog diplomate

Gospodin Brajan Martin, diplomata Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji koji je zadužen za politička pitanja, u okviru radne posete Novom Pazaru sastao se gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem i  njegovim saradnicima.

Centralne teme razgovora bile su aktuelna politička i ekonomska i situacija u Novom Pazaru i regionu. Američki diplomata je izrazio posebno interesovanje za novonastalu situaciju imajući u vidu proglašeno vanredno stanje zbog velikog broja poplavljenih objekata na teritoriji našeg grada.

U razgovoru, američki sagovornik je, izmedju ostalog, ukazao  na značaj i pažnju  koju  Sjedinjene Američke Države pridaju razvoju situacije u Novom Pazaru i regionu, izrazivši nadu u pogledu prevazilaženja aktuelnih izazova sa kojima se suočava rukovodstvo Grada Novog Pazara. S tim u vezi, on je takodje izrazio nadu da će predstojeći izbori biti fer i demokratski, kao i da će se odvijati u mirnoj atmosferi.

Gradonačelnik Mahmutović je sagovorniku zahvalio na iznetom, izrazivši očekivanje da će plodna saradnja Grada i Američke Ambasade biti nastavljena i u narednom periodu.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika