A- A A+

Gradi se u februaru

U Novom Pazaru građevinski radovi odvijaju se bez zastoja. Radovi na mostu kod Robne pijace odvijaju se u kontinuitetu, a danas je u Ulici "Zenun Hasković" počela gradnja tri potporna zida koji će rešiti velike probleme meštana.

Direktor Direkcije za izgradnju, Mujo Šaćirović kazao je: “Danas, 18. februara zvanično počinje nova građevinska sezona, a poslednja ulica asfaltirana je 30. decembra. Radovi na mostu kod Robne pijace nisu ni prekidani, osim u par dana ekstremnih hladnoća. Danas u Ulici Zenuna Haskovića gradimo tri potporna zida od vitalnog značaja za meštane. Grad je obezbedio sredstva i ovim će tajno biti rešen problem građana ovog naselja.”

Ulica "Zenuna Haskovića" nalazi se na terenu koji je strm i sklon klizištima. Tri improvizovana potporna zida godinama unazad pravila su velike probleme meštanima.

Jedan od njih ugrožavao je i veoma važan izvor vode. Direkcija za izgradnju grada danas je u ovoj ulici samo nastavila građevinsku sezonu koja nije skoro ni prekidana jer se radovi na mostu na reci Raški , kod Robne pijace, odvijaju normalno. Dok ne počnu radovi na većim projektima ovo je prilika da se izađe u susret građanima sa ovakvim i sličnim problemima.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika