A- A A+

Gradonačelnik Mahmutović ,,Pokusaj destabilizacije grada nije uspeo"

Gradonacelnik Novog Pazara Meho Mahmutovic ocenio da je protestni skup koji je u utorak organizovao glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlic ispred zgrade lokalne samouprave njegov pokušaj destabilizacije ove ustanove i grada.

On se u prisustvu odbornika vladajuce vecine u Skupštini Novog Pazara zahvalio gradjanima koji su ostali suzdržani i pokazali da politika nestabilnosti i destabiizacije u ovom gradu ima samo oko 150 pristalica.

"Njegov pokušaj destabilizacije grada nije uspeo, jer se se skupu odazvalo oko 150 naivnih ljudi, pred kojima je pogrdnim recima želeo da destabilizuje i ovu instituciju. Mi mu to nikada necemo dozvoliti, ali ni narod koji je prepoznao njegovu politiku licnog interesa", rekao je Mahmutovic.

On je istakao da sve što se ne donosi u skupštinskoj prostoriji, nego na ulici, ne predstavlja politiku i demokratiju.

"Njega ne interesuje vera, nacija, grad ili bilo šta drugo. Opterecen je ministrom Rasimom Ljajicem i gradonacelnikom, a Ljajic je doprineo da se u Novom Pazaru poslednjih nekoliko godina, pored teške ekonomske krize, nešto uradi", rekao je Mahmutovic. On je istakao da nosioci vlasti u ovom gradu pokušavaju da ga stabilizuju, infrastrukturno preurede i da daju nadu ljudima u ovim teškim vremenima.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika