A- A A+

Najbolji učenici na tradicionalnom prijemu kod gradonačelnika

Najboljim ucenicima novopazarskih osnovnih i srednjih škola urucene su simbolicne nagrade za uloženi trud i promociju obrazovanja, našeg grada i mladih uopšte.

Najuspešniji su, na prijemu kod gradonacelnika, dr Meha Mahmutovica, priredenom u njihovu cast nagradeni sa po pet hiljada dinara i knjigom. Priznanja su dodeljena i ucenicima koji su na republicklim takmicenjima iz neke oblasti ostvarili zapažene rezultate.

Svecanosti su prisustvovali i predsednica Skupštine grada Novog Pazara, Sadija Plojovic i Rifat Licina, clan Gradskog veca zadužen za resor obrazovanja. Ðaci generacije nisu krili zadovoljstvo zbog pažnje koja im se ukazuje, a svi ko jedan, bilo da su osnovci ili srednjoškolci, imaju velike panove za buducnost.

Gradonacelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutovic zahvalio se u pozdravnom govoru najuspešnijim predstavnicima svoje generacije što su istrajni u nameri da znanjem pobede sve predrasude i rad nametnu kao poželjan model delovanja.

" Svi mi, koji smo ujedno i roditelji, ponosni smo jer znamo da ce jednog dana na odgovornim mestima sedeti mnogi od vas. Raduje me da ste odabrali da budete najbolji, i to treba uvek da isticete u prvi plan, kao i da u svemu što radite u buducnosti ostanete najuspešniji. Od vas ce citavo društvo imati koristi, zato sam onastavite kako ste zapoceli i nemojte se stideti svojih dobrih navika, truda, rada i zdravih ambicija. Za takve kao što ste vi, uvek cemo imati vremena i naci nacina da vas podržimo", rekao je Mahmutovic.

Gradonacelnik Novog Pazara je tradicionalno jednom godišnje domacin najboljim ucenicima iz našeg grada i njihovim nastavnicima, kojima treba odati priznanje u naporima da tokom svog radnog veka iznedre što više dobrih daka, kvalitetnih ljudi i buducih profesionalaca u razlicitim profesijama.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika