A- A A+

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" potvrda menadžerskih sposobnosti Mahmutovića

Zaposleni u Gradskoj upravi za izvorne i poverene poslove grada Novog Pazara pozdravili su saznanje da je gradonačelniku, dr Mehu Mahmutoviću, u utorak 9. Aprila ove godine, u Matici Srpskoj u Novom Sadu, uručeno prestižno priznanje za najveći doprinos razvoju lokalne samouprave u čitavoj Srbiji. Reč je o priznanju "Kapetan Miša Anastasijević", dodeljenom u deset kategorija, najuspešnijim pojedincima i organizacijama iz različitih oblasti.

"Najbolji gradski menadžer" kako je u obrazloženju dodele nagrade nazvan Mahmutović , istakao je po povratku iz Novog Sada da je "najbitnije što je grad, uz svog gradonačelnika dobitnik priznanja za najveće dostignuće u jednoj oblasti. Nagrada se zaista dodeljuje najuspešnijima i u ovom priznanju oslikavaju se napori svih ljudi, mojih saradnika, i moja lična zalaganja da od Novog Pazara napravimo svojevrstan brend i gradu i u privredno - ekonomskom i u svim drugim segmentima, obezbedimo poziciju koja mu pripada. Po određenim stvarima smo prepoznatljivi, pa su tako mladi i evropska orijentacija jasna asocijacija na Novi Pazar. Na drugoj strani čitavo okruženje je svesno našeg geografskog položaja, bogatstva različitosti, nasleđa kao i potencijala da budemo dobar partner koji u stopu prati tendencije savremenog menadžmenta. Intenzivno radimo na strategiji obezbeđivanja novih radnih mesta, što je apsolutni prioritet i u budućnosti. "

Zvanično najbolji gradonačelnik u Republici Srbiji istakao je da je "priznanje svojevrstan motiv u daljem radu, ali i obavezujuća stavka, te da će u narednom periodu politika gradskih vlasti, i njegovo lično delovanje ići u pravcu kome je priznanje i dodeljeno.

Među najpoznatijim dobitnicima priznanja su potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kao ličnost godine, Miodrag Kostić , kao najbojli poslovni menadžer, najuspešniji novinar - predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović. I Veran Matić (TV B92) kome je dodeljeno priznanje za drštvenu odgovornost .

Nosioci projekta "Put ka vrhu", u okviru koga su dodeljene nagrade najuspešnijima su Media invent I Fakultet Tehničkih nauka u Novom Sadu.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika