A- A A+

Održano treće zasedanje Skupštine grada u 2013.

Planovi i programi rada javnih preduzeca i ustanova grada Novog Pazara našli su se pred odbornickom vecinom na trecoj sednici Skupštine Novog Pazara, održanoj 25.03.2013. godine. Sem toga, Skupština je usvojila niz predloga o razrešenju kao i predloga o imenovanju clanova upravnih i nadzornih odbora u preduzecima i ustanovama.

Glasovima odbonicke veicne usvojena je ostavka dosadašnjeg vd direktora Sportskog entra, Hamda Ukica a tu funkciju ce obavljati Mujo Šacirovic, dipl.ekonomista iz Novog Pazara. prema recima predsednika odbonicke grupe"Za evropski Novi Pazar", Muamera Bacevca, rec je po prvom koraku primene strategije osmišljene sa ciljem da grad reši probleme nagomilane u Sportskom centru , citavu deceniju unazad".

Na sednici Skupštine grada Novog Pazara raspravljalo se o ukupno šezdeset tri tacke dnevnog reda., medu kojima su Odluka o izmeni i dopuni odluke o osnivanju javne ustanove "Sportsko - sajamska ustanova Pendik", i Odluka o izmeni i dopuni odluke o osnivanju javne ustanove "Kancelarija za mlade".

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika