A- A A+

Održana poslednja Skupština grada u 2012. godini

Šestu sednicu Skupštine grada, poslednju u 2012. godini obeležio je obiman dnevni red, ali i zanimljiv podatak da su mnoge tačke usvojene jednoglasno. Odlukom Skupštine, sa mesta direktora Sportskog centra Novi Pazar razrešen je Mirsad Ikić, a u koviru posebne tačke nagtu funkciju imenovan je Hamdo Ukić. Na dnevnom redu našlo se i usvajanje odluka o izboru članova različitih saveta i komisija.

Prema rečima predsednika Skupštine, Fuada Baćićanina, uprkos dnevnom redu, i radnom toku, sednica je imala i po malo svečani ton, jer je reč o pretprazničnom zasedanju.

"Poslednja je sednica za ovu godinu. Za govornicom smo tokom dosadašpnjih zasedanja čuli raznu argumentaciju za i protiv iznošenih predloga i donošenih odluka. Najvažnije je da je Skupština donosila i donosiće odluke u interesu građana, kao i da smo se kroz rad trudili da te interese postavimo iznad relacija vlast - opozicija. Izglasavanje današnjih tačaka dnevnog reda potvrđuje da i opozicija kada želi, može biti konstruktivna", istakao je Baćićanin, zahvalivši odbornicima na saradnji.

Nakon sednice Skupštine grada za odbornike je, kao i za brojne goste priređen koktel, kome su prisisutvovali gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović, njegov zamenik Ahmedin Škrijelj, članovi Gradskog veća, uzprava grada i predstavnici medija. Skupštini je, u društvu trenera Rifata Zilkića prisustvovala i najbolja atletičarka na ovim prostorima, Amela Terzić.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika