A- A A+

Organizovan ispraćaj u čast penzionisanih radnika GU, javnih preduzeća i ustanova

U čast 35 radnika  Gradske uprave za izvorne i poverene poslove, javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Novi Pazar, koji su ove godine stekli uslove za odlazak u penziju, organizovan je ispraćaj. Njima je ovim povodom poklone uručio  gradonačelnik Nihat Biševac.
 
„ Kao i svake godine, imali smo priliku da se zahvalimo onima koji su decenijama svoj posao obavljali predano i profesionalno a pred kojima je, nadamo se dug penzionerski staž. Reč je o ljudima koji su radili marljivo, kako u cilju razvoja svojih prduzeća i ustanova, tako i u interesu grada, svih građana Novog Pazara“, kazao je gradonačelnik Biševac.
 
Reč je zaista o generaciji ljudi koji su svojim radom trasirali put i mlađima u emanet ostavili dobar temelj za razvoj zajednice, a koji se timskog rada i negovanja prijateljstva u kolektivu nikada nisu odrekli. U okviru emotivnog  druženja, zdrvlje, ličnu i porodičnu sreću, penzionisanim kolegama poželeli su i načelnik Gradske uprave Džemil Divanefendić i direktori javnih preduzeća i ustanova.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops