A- A A+

Potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić priredio iftar na Atletskom stadionu

Na atletskom stadionu iftarilo je preko 2 hiljade postača. Domaćin im je bio ministar i potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić.

Među brojnim novopazarcima bili su i ugledni gosti iz Turske. Delegaciju te zemlje predvodili su ministar sporta u Vladi Republike Turske Mehmet Kasapoglu, ambasador Turske Tanžu Bilgić i predstavnici Udruženja „Sandžak-Bosna“.

Iftaru su prisustvovali i čelnici Novog Pazara, Sjenice i Tutina Nihat Biševac, Hazbo Mujović i Kenan Hot sa saradnicima, kao i predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Esad Džudžo i rukovodstva brojnih važnih organizacija.

„Iz godine u godinu sve su bolji odnosi Srbije i Turske. Znamo da je Novi Pazar most te saradnje, a i sport spaja, pa smo mi tako ugostili sada ministra sporta iz te, nama drage, zemlje. Novi Pazar postao je prepoznatljiv po sportu i to je veoma važno“, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i najavio rekonstrukciju stare sportke hale u tom gradu i brojne druge poslove na insfrastrukturi.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar Rasim Ljajić sa gostima iz visoke delegacije Republike Turske obišao grad. Tom prilikom oni su se upoznavali sa znamenitostima grada, sa njegovom sportskom infrastrukturom i sa sadržajima za mlade.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika