A- A A+

Saobraćajnica u Šutenovcu izuzetno važna, vikend u znaku infrastrukturnih radova

Ni neuobičajene vremenske prilike za ovo doba godine nisu suštinska prepreka za realizaciju infrastrukturnih radova na nekoliko lokacija u Novom Pazaru. Radove na saobraćajnici u naselju Šutenovac, u neposrednoj blizini šutenovačkog stadiona obišao je pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović. Bilo je, kako je rekao, neznatnih izmena u dinamici, jer je određene radove nemoguće izvoditi po lošem vremenu.

"Saobraćajnica je izuzetno značajna za ovaj deo grada, za sam stadion i sportiste, rekreativce ali i za učenike škole preko Jošanice, čija je izgradnja u planu. Saobraćajnica će rasteretiti ovaj izuzetno frekventan kraj", rekao je Hasanović.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kazao je da će i predstojeći vikend biti dinamičan, jer se osim u Šutenovcu radovi izvode i u delu naselja Mur, naselju Hažet i u Izbicama.

"Sledeće nedelje očekuje nas početak izvođenja infrastrukturnih radova u ulici Ive Andrića, od Mehove džamije do stare džamije u Paralovu i groblja. Danas privodimo kraju pripreme u cilju uređenja 6 lokacija oko stambenih zgrada, kako prostora za parkiranje vozila, tako i dečjih igrališta", najavio je pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops