A- A A+

U četvrtak javna rasprava o LAP-u

Grad Novi Pazar i Transparentnost Srbija organizuju u četvrtak 27.12.2018. godine, Okrugli sto o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana. Na skupu koji će se održati u Svečanoj sali Kulturnog centra sa početkom u 10:30, biće predstavljen dokument i najavljeni dalji koraci - usvajanje plana i formiranje tela koja će pratiti njegovo sprovođenje. Na skupu će uvodne reči i sva potrebna objašnjenja zainteresovanim učesnicima i medijima dati predstavnici Grada Novog Pazara, članovi Radne grupe i predstavnici Transparentnosti Srbija.

Okrugli sto označiće završetak javne rasprave o nacrtu LAP-a, koja je trajala od 11. decembra, i tokom koje su građani, udruženja, stručne asocijacije, sindikati, mediji, političke stranke, i svi drugi zainteresovani mogli da podnesu predloge za izmene i dopune Nacrta LAP-a.

Nacrt LAP-a izradila je, u periodu septembar - decembar 2018. godine, radna grupa, koju je formirao Grad Novi Pazar. Podršku radnoj grupi pružila je organizacija Transparentnost Srbija. Nacrt je dostupan na sajtu Grada Novog Pazara u rubrici "Oglasi" i na sajtu Transparentnosti Srbija. Odštampana verzija može se dobiti u Uslužnom centru u gradskoj upravi. Nacrt LAP je zasnovan na Modelu koji je objavila Agencija za borbu protiv korupcije.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika