A- A A+

Za dobrobit građana radimo na svim poljima

Infrastrukturno uređivanje Novog Pazara vidljivo je  na svakom koraku. Radovi na brojnim lokacijama traju,  a razloga za zadovoljstvo ovih dana imaju meštani Selakovca, ali i Svojbora.

„Kako smo i obećali, nakon bajramskih praznika usledila je finalizacija radova u Selakovcu, u delu Svojbora prema Hotkovu i Izbicama, a do proleća ćemo doći do deoncice ispod Borića“, obilazeći radove, rekao je, pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

U toku su radovi u ulici Šabana Koče - krak prema ulici Relje Krilatice, kao i preuređenje Sjeničke ulice. Već sutra i u narednih nekoliko dana mehanizacija i timovi delovaće u ulici “ Ive Andrića“ na Hadžetu. Fokusirani smo i na deonicu kod FO „Ras“, kako bi deca iz naselja preko reke „Trnavice“ mogla bezbedno da dođu do mosta, ne gazeći po blatu.

Grad je potpisao ugovore o izvođenju radova u 67 ulica, a prema rečima Nihada Hasanovića, građani o svim radovima koji traju ili su predviđeni za naredni period mogu da se informišu u Gradskoj upravi.

„Pozivam građane da se informišu o detaljima koji se tiču unapređenja života ljudi u različitim naseljima jer zaista radimo na svim poljima“, kazao je Hasanović, napominjući da sem asfaltiranja, uređenja fekalne i kišne kanalizacije u svim delovima Novog Pazara, grad koristeći kapacitete svih javnih preduzeća intenzivno radi i na ostalim frontovima. Tako Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta na područjima škola proverava i koriguje vidljivost horizontalne i vertikalne signalizacije, obeležava pešačke prelaze, kako bi učenici u novoj školskoj godini put od škole do kuće i nazad prelazili potpuno bezbedno.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika