A- A A+

Infrastrukturnim ulaganjima do boljih uslova za život građana

Novopazarska ulica Narodnog fronta u dužini od 500 metara je asfaltirna, nakon što je u tom delu grada kompletno rekonstruisana vodovodna mreža i urađena rasveta.

Navikli su meštani u proteklom periodu na mašine preduzeća "Novi Pazar-put", jer su radove čekali godinama, a nisu krili ni zadovoljstvo što kako kažu "ljudi koji vode grad imaju sluha za njihove potrebe". Sve urađeno na infrastrukturnom planu za njih znači jedno -imaće normalne uslove za život.

Rasveta, rekonstruisana vodovodna mreža i sređen put građanima u Narodnom frontu mnogo znače jer su deca te ulice bezbednija na putu do škole, a hod po prašini i blatu, zavisno od vremenskih prilika, takođe su iza njih.

Odbornik u Skupštini grada Edin Kolašinac kazao je da je predstavnicima lokalne samouprave prioritet da se građanima stvori bolje okruženje i uslovi za svakodnevno funkcionisanje, te da grad brojnim aktivnostima intezivno radi na tome.

U narednom periodu radovi na području Novog Pazara će biti nastavljeni, a grad je, početkom građevinske sezone pretvoren u veliko gradilište, sa ciljem da infrastrukturni problemi budu rešeni a da građani žive u uslovima kakve zaslužuju.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika