A- A A+

Rešavanje problema građana prioritet

Naselje Jaklja je jedno od brojnih naselja koje je tokom ove građevinske sezone pretvoreno u gradilište, sa ciljem da meštani u tom delu grada žive bolje. Potpuno nova komunalna i putna infrastruktura i asfaltiranje deonice rešiće problem koji su meštani imali decenijama – blatnjave ulice u vreme padavina i prašina tokom leta postaju prošlost. Meštani ne kriju zadovoljstvo što će njihova deca lakše koračati na putu od kuće do škole i nazad.

„Trideset devet godina imam i otkad znam za sebe, u naselju gde sam rođen čekam asfalt a danas smo, zahvaljujući gradskoj upravi, i to dočekali. Sređivanjem puta, moram reći, u velikoj meri je smanjena i opasnost od poplava u ovom delu grada“, rekao je jedan od meštana, ističući da u ovaj kraj, zbog lošeg puta nije bio moguć ni dolazak vozila hitne pomoći. Asfaltiranjem je i ovaj, veoma ozbiljan problem trajno rešen, zbog čega su u naselju posebno zadovoljni jer kako kažu „život meštana kojima je medicinska pomoć potrebna neće više biti ugrožen zbog nemogućnosti vozila hitne pomoći da prođe kroz naselje“.

Građani koji žive u ovom kraju ističu da je neverovatno što „se neko prema nima ponaša kao prema članovima porodice i ima sluha da reši njihove probleme stare više četrdeset godina.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika