A- A A+

U naselju Jaklja rešeni problemi stari četiri decenije

Jedno od najstarijih naselja u gradu, naselje Jaklja uskoro dobija potpuno novu infrastrukturu. U toku je asfaltiranje u ovom delu Novog Pazara a radove je obišao gradonačelnik Nihat Biševac.

„Drago mi je što smo zalaganjem da život naših sugrađana u ovom delu grada bude bolji, promenili kompletnu infrastrukturu. U toku su i radovi na potpornom zidu u naselju Jaklja prema Gazilaru, čime rešavamo niz problema koje su meštani godinama unazad imali“, rekao je gradonačelnik Biševac.

Radovi na uređenju putne i komunalne infrastrukture rezultat su želje da svakodnevni život Novopazaraca postane lakši, kvalitetniji. Kako je nedavno najavljeno, otvoren je tender za 17 ulica, u kojima će radove izvoditi AD „Novi Pazar – put“.

„Možemo biti zadovoljni dinamikom radova na svim lokalcijama u gradu. Do kraja godine novi izgled će dobiti preko pedeset ulica u Novom Pazaru“, rekao je ovim povodom gradonačelnik Biševac, podsećajući da je, dokle god traje građevinska sezona, Novi Pazar jedno veliko gradilište, mesto na kom se radovi izvode za dobrobit građana.

Vidno zadovoljni meštani kažu da su asfalt u ovom delu grada čekali preko četiri decenije a da izuzetnoprometna deonica Svojbor – Jaklja, u srcu Novog Pazara, konačno dobija zasluženi izgled.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops