A- A A+

Seniorskom karticom do penzionerskih olakšica

Seniorske kartice za penzionere novina su u radu Penzijsko invalidskog fonda i biće podeljene korisnicima penzija i u Novom Pazaru, dostavom na kućnu adresu. Kartice, po ugledu na evropski model, treba da omoguće ostvarivanje prava na određene popuste, ali i olakšaju identifikaciju korisnika, odnosno verifikaciju penzionog statusa.

Svi koji ispunjavaju uslove za dobijanje seniorske kartice moći će na korišćenje ove pogodnosti da računaju od kraja aprila.

„Grad Novi Pazar uključio se u akciju pokrenutu na nivou Republike da penzionerima život bude lakši. Ovom karticom ostvaruje se popust pri korišćenju usluga gradskog i međugradskog saobraćaja a svi naši sugrađani koji po osnovu penzionerskog statusa postanu vlasnici senioske kartice moći će besplatno da posećuju sportska dešavanja u Novom Pazaru“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac koji je ovim povodom razgovarao sa grupom penzionera.

Ako u postupku podele kartica nastanu bilo kakve izmene, penzionere će prema rečima direktora Mirsada Abdurahmanovića, Filijala o tome blagovremeno obavestiti.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika