A- A A+

Priznanja najboljim učenicima i njihovim nastavnicima

Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, osvajači priznanja na republičkim i međunarodnim takmičenjima u različitim oblastima, kao i njihovi mentori, dobitnici su tradicionalnih priznanja koje dodeljuje Grad Novi Pazar. Na prijemu u njihovu čast, gradonačelnik Nihat Biševac obratio se rečima:
 
„Dragi učenici, najveće bogatstvo je znanje koje stičete, jer će biti vaša sigurna vodilja u životu i karijeri. Kvalitetnim obrazovanjem i stručnošću postajete graditelji kvalitetne budućnosti čitave zajednice i nekih novih generacija. Grad će nastaviti da vas podržava na putu sticanja znanja i postizanja novih uspeha. Naša neprekidna ulaganja u obrazovanje, u stvaranje boljih uslova za vaše školovanje jeste ulaganje u budućnost svih građana Novog Pazara“, poručio je gradonačelnik Nihat Biševac.
 
Dobitnici priznanja jednoglasno poručuju da će nastaviti da uče i sa  vršnjacima odmeravaju svoje znanje. Ne skrivaju zahvalnost svom gradu na podršci, ističući da je ona, uz podršku porodice, najveći podstrek za nove, još bolje rezultate.

 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops