A- A A+

Kompleks u Bukrešu dobija novi izgled

Sportski kompleks u srcu Novog Pazara, u naselju Bukreš, okružen zelenilom, sve je posećeniji i biće na zadovoljstvo ljubitelja rekreacije ali i meštana, potpuno rekonstrisan. Radove na modernizaciji igrališta obišao je gradonačelnik Nihat Biševac.

„Ov je prava oaza za sportiste, rekreativce ali i sve ljude koji slobodno vreme žele da provedu u prirodi. Grad je, u partnerstvu sa Ministarstvom za demografiju i populacionu politiku uložio preko 13 miliona dinara, od čega je 5 miliona iz gradskog bužeta. Ministstvo je prepoznalo značaj projekta i zdravog načina života, i podržalo ovaj projekat“, kazao je gradonačelnik Biševac ovim povodom. Kompleks u Bukrešu nalazi se na 700 metara nadmorske visine.

„Kompleks je pravo bogatstvo ne samo za meštane, već za ceo grad. Dolaze i profesionalni sportisti i rekreativci, kao i zaljubljenici u prirodu.što je najvažnije, svoje vreme ovde provodi mnogo dece i zato želimo igralište želimo da obogatimo sadržajima“, zaključio je gradonačelnik Biševac.

Meštani su oduševljeni što će kompleks dobiti potpuno novi izgled jer, kako kažu, to je mesto gde provode najviše slobodnog vremena. Oni apeluju na posetice da pogodnosti kompleksa koriste savesno i ne zagađuju prostor, jer će kako ističu na taj način  očuvati zajeničku imovinu svih građana, i što je najvažnije, očuvati čistom sredinu koja je svima dragocena.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops