A- A A+

Елзан Бибић и Фатма Идризовић најбољи спортисти Новог Пазара у 2020.

Атлетичар Елзан Бибић и тенисерка Фатма Идризовић најбољи су спортисти Новог Пазара у 2020. години, по избору градског Спортског савеза.

Двадесетједногодишњи Бибић данас је други пут заредом проглашен за новопазарског спортисту године, док је пет година младја Идризовић први пут изабрана за најбољу спортисткињу у том граду.

Медју тренерима и ове године издвојио се Рифат Зилкић из Атлетског клуба Нови Пазар, а најбоља екипа је Клуб малог фудбала Нови Пазар, из чијих редова је и лауреат у конкуренцији спортских радника Фикрет Медједовић.

Награду за животно дело, која носи име по прославњеном фудбалском тренеру Абдулаху Гегићу, добио је легендарни новопазарски рукометаш Муамер Зејнелагић.

Као јесењи шампион у Првој футсал лиги Србије наградјен је Клуб малог фудбала Нови Пазар, а пехар је уручен и Женском одбојкашком клуб Нови Пазар, који је без пораза у досадашњем делу такмичења у Другој лиги Запад.

Специјалне пехаре због достигнућа у 2020. години заслужили су боксер Дандија Џејлан Тоскић, млада алетичарка Новог Пазара Саима Мурић и бодибилдер клуба Вориор џим (Wарриор гyм) Џенан Адеми, који се није појавио на додели признања.

Плакете за посебан допринос у медијској презентацији уручене су новинарима Радио-телевизије Србије Радославу Симићу и Радио-телевизије Нови Пазар и Новинске агенције Бета Миљану Минићу.

 

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops