A- A A+

Prijem u čast šampionki, uskoro sala za borilačke sportove

U čast rezultatskog podviga, ostvarenog na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu u Sarajevu, šampionke Saidu Bukvić i Ajlu Lukač ugostio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. Saida je potvrdila dominaciju osvojivši zlato, dok je Ajli pripalo srebro.


„Zapažen nastup Novopazarki u Sarajevu potvrđuje da s pravom naš grad nosi epitet sportske prestonice. Rezultatski kontinuitet iziskuje puno rada i odricanja sportista i njihovih trenera, a Saida i Ajla godinama unazad nižu samo uspehe. U toku je izgradnja sale za borilačke sportove, kako bi sportisti imali uslove za trening. Grad će i u narednom periodu ulagati u infrastrukturu, pružajući podršku uspešnim sportistima koji su ujedno i naši ambasadori“, rekao je gradonačelnik Biševac.


Jednoglasne u stavu da je najsjajnije odličje lakše osvajati nego braniti, kraljice kik - lou discipline Saida Bukvić i Ajla Lukač ne kriju zadovoljstvo poslednjim u nizu uspeha, naglašavajući da će nastaviti da na najbolji način predstavljaju svoj grad, jer im „zadatak pričinjava posebno zadovoljstvo“.

 

Foto galerija

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops