A- A A+

Припреме за одржавање полумаратона теку по плану

Поводом првог пазарског полумаратона који ће у нашем граду бити организован 8.септембра ове године одржана је пресс конференција. Директор полумаратона Ермин Зилкић подсетио је да ће се трка одржати на иницијативу градоначелника Нихата Бишевца. Зилкић је говорио и о траси дуго очекиваног полумаратона, истичући да је замишљено да трка буде брза али и занимљива. Припреме теку како је планирано.

Директор Спортског савеза Емир Мехмедовић казао је да је оерганизација полумаратона сјајна прилика за промоцију Новог Пазара. Част града домаћина браниће фантастична Теодора Симовић.

„Част ми је, јер сам овде рођена. Сјајно је што је град стао иза једног великог пројекта. Надам се да ће се на полумаратону појавити многи моји конкуренти, и верујем да је трка у Новог Пазару за њих, као и за полумаратон. Сем тога, сви који буду наши гости имаће овде шта да виде“, казала је Теодора Симовић.

Званични организатори полумаратона су Град Нови Пазар, Спортски савез Нови Пазар, Атлетски савез Србије и Атлетски клуб Нови Пазар.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops