A- A A+

“Покрени се за посао” конкурс за бесповратна средства у предузетништву

У уторак, 23. јануара ове године у новопазарском Културном центру биће одржан инфо дан у оквиру програма „Покрени се за посао”. Расписан је и конкурс за доделу бесповратних средстава у вредности до десет хиљада долара, у циљу покретања сопственог бизниса за све који желе да развијају предузетнички дух, иновативност и креативност.

“За средства ће моћи да аплцирају сви који имају добру пословну, пре свега економски одрживу идеју. Инфо дан заказан за уторак у 13 сати је прилика да заинтересовани појединци на лицу места преузму образац за аплицирање, али и да се информишу о начину попуњавања тог обрасца”, казао је Фахрудин Коничанин, стручни сарадник за мала и средња предузећа у Одељењу за Локални економски развој Градске управе за изворне и поверене послове. У ЛЕР-у очекују добар одзив грађана и напомињу да за средства могу конкурисати сви који теже да покрену неки облик производње и пољопривредну делатност.

Пројекат “Покрени се за посао” су 2009. године покренуле компанија Филип Морис и организација ЕНЕЦА, у жељи да допринесу смањењу незапослености у Србији и подстакну предузетништво у нашој земљи.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops