A- A A+

Нови Пазар на Сајму туризма у Београду

Под слоганом "Где још нисте били" сутра у Београду почиње Међународни сајам туризма на коме ће између осталог бити представљени велики туристички потенцијал - природна богатства и лепоте, као и културно-историјско наслеђе Србије, а све то ће посетиоци моћи да погледају у хали четири, где ће се посетиоцима представити и туристичка организација Нови Пазар.

Туристичка понуда Србије биће, као и сваке године, представљена у хали четири Београдског сајма где ће бити и штанд Туристичке организације Нови Пазар. Према речима члана Градског већа Сеадетина Мујезиновића све је спремно да се Нови Пазар представи у најлепшем светлу.

„Ове године многи новопазарски угоститељи ће представити своје смештајне капацитете, попут компаније Драголовчанин и хотела Таџ, затим посетиоцима ће се представити и хотел Врбак и Рас на Пазаришту, као и Мујен са својим апартманима на Копаонику. Представићемо и најквалитетније мантије али и остала традиционална јела по којима смо познати. Све госте забављаће ансамбл Дерман“ – најавио је Мујезиновић.

Дан за званичну презентацију Новог Пазара је субота 20.фебруар када ће у 15х на штанду бити уприличена промоција традиционалне хране, музике и доборопознатог гостопримства.

Ове године на Сајму туризма представиће се 55 земаља света, а први пут своју понуду преставиће Намибија и Малезија. Ове године организатори очекују да ће Сајам током четири дана посетити више од 70.000 посетиоца.

Извор: rtvnp.rs

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops