A- A A+

Veliko interesovanje posetilaca i izlagača za Novogodišnji vašar

U toku je tradicionalni Novogodišnji vašar, koji se svake godine održava u Sportskoj dvorani „Pendik“ u Novom Pazaru. Prema rečima direktora Sportko sajamske ustanove „Pendik“ Enesa Pljakića, ovogodišnja manifestacija traje pet dana a organizatori i izlagači imaju sve razloge da budu zadovoljni.

„Izlagači su želeli da Novogodišnji vašar traje pet dana. Svoju ponudu izložilo je mnogo više firmi nego ranije,  njih preko stotinu. Neke smo štandove, zbog velikog interesovanja morali da delimo, smanjimo, da svim izlagačima izađemo u susret I interesovanje kupaca je izuzetno  “, kazao je Pljakić.

Direktor SSU „Pendik „ističe da najveći broj posetilaca očekuju za vikend, posebno što i vremenske prilike svima idu na ruku.

„Očekujem da pređemo cifru od 35 000 posetilaca za pet dana. Za vikend nam je najavljena poseta iz Vrnjačke Banje, okoline Brusa, Kruševca. Tradicionalno smo domaćini posetiocima iz Crne Gore, a ove godine je tome doprinela i dobra medijska promocija manifestacije“, zaključio je Pljakić.

Novopazarski vašar izuzetna je prilika da posetioci pazare robu izuzetnog kvaliteta, po cenama i do 70 odsto nižih od cena u trgovinama. Organizatori će razmotriti kapacitete da uz letnji i zimski vašar, zbog velikog interesovanja  upriliče i prolećnu manifestaciju. 

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops