A- A A+

Одржана седница Градског већа

На једанаестој редовној седници Градског већа усвојен је предлог Одлуке о расписивању другог јавног позива суфинансирање пројектних активности на инвестиционом одржавању и унапређењу својстава зграда, односно пројеката који се тичу побољшања услова живота у стамбеним заједницама.

„Пре две године је спроведен један овакав поступак, што сеиз угла наших грађана и директне користи коју имају, показало као јако добар потез. Поступак је реализован транспарентно и све стамбене заједнице које су у том моменту имале управнике добиле су прилику да аплицирају за бесповратна средства из буџета града. Средства у оквиру новог јавног позива су такође бесповратна и позивам овим путем управнике стамбених заједница да прате јавни позив и да пројектима аплицирају за средства“, казао је помоћник градоначелника Енсар Шкријељ.

На седници Градског већа усвојен је предлог ВИИ измене Плана јавних набавки за Градсју управу за изворне и поверене послове у текућој години, као и финансијски и наративни извештаји удружења из Новог Пазара.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops