A- A A+

Градоначелник угостио делегацију Либије

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац угостио је делегацију Либије, предвођену амбасадором у Београду, Мохамедом Галбуном.

„Амбасадор се током посете упознао са економским и културним приликама у Новом Пазару. Људи са ових простора који раде у Либији су добра веза између нас и наших гостију и у перспективи очекујемо долазак либијске привредне делегације у Нови Пазар. Данашња посета почетак је добре сарадње са либијским народом“, поручио је градоначелник Бишевац након састанака.
Амбасадор Либије Мохамед Галбун осврнуо се на гостопримство и непосредност људи у Новом Пазару.

Први пут сам у Новом Пазару, људи су дивни и морам рећи да је посета више него успешна. Разговарали смо о различитим темама и могућностима сарадње и посебно захваљујем градоначелнику Бишевцу на лепом дочеку. Надам се да ћемо, са обе стране, у перспективи имати резултате ове сарадње“, казао је амбасадор Либије Мохамед Галбун истакавши да је, сем представника Амбасаде, Нови Пазар посетили су и представници либијског школства као и њихови сународници који раде и живе у Београду, што према речима амбасадора, није случајно, јер ће у реализацији партнерства са Новим Пазаром имати значајну улогу.

 

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops