A- A A+

Пријави се за посао инструктора у Попису 2022

Републички завод за статистику упутио је јавни позив свим заинтересираним кандидатима да се у периоду од 24. јуна (од 9.00 сати) до 3. јула 2022. (до 20:00 сати) пријаве за посао инструктора за потребе спровођења Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022.

Заинтересирани кандидати се могу пријавити искључиво попуњавањем електронске пријаве на wеб ситеовима Републичког завода за статистику www.stat.gov.rs и popis2022.stat.gov.rs или на градском сајту у секцији Огласи.

"Према методолошком упутству Републичког завода за статистику за Град Нови Пазар је предвиђено 25 инструктора. Након завршетка јавног пописа биће објављена прелиминарна ранг листа након које ће кандидати достављати одређену документацију којом ће се доказаивати тачност података наведених у пријави. Касније ће се вршити провера знања на рачунару и интервју након чега следи објављивање коначне ранг листе", рекао је Џемил Диванефендић из Пописне комисије Града Новог Пазара и позвао све заинтересоване грађане да се пријаве.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops