A- A A+

Пријем у част пензионисаних просветара

"Хвала вам на свему што сте даровали бројим генерацијама ученика, од којих су  и данас неки на одговорним позицијама. Образовали сте друштво, ваша професија је стваралац и најважнији стуб свих осталих професија. Посебно вам се, у своје име и у име свих грађана захваљујем, јер бирати просвету не значи само изабрати професију, већ и начин живота. Поклонили сте своје године, знање и труд младима, за добробит и будућност града и целе земље", казао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, на пријему организованом у част нове генерације пензионисаних просветних радника.

У име својих колега, просветара, присутнима се обратила професорка Економско - трговинске школе, Бинаса Шкријељ. У емотивном говору, пожелела је наставницима и професорима да уживају у пензији.

"Драге колеге, нека нам је дуговечна и срећна пензија. Желим свима да у посебном животном добу уживате. Захваљујем се градоначенику и Градског управи што су нас се сетили у овом, по нас посебном тренутку. Заиста сам најпријатније изненађена" овим дивним гестом, рекла је професорка Шкријељ.

За пензионисане просветне раднике новопзских основних и средњих школа Град је обезбедио пригодне поклоне.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops