A- A A+

Обележен Дан полиције у Новом Пазару

Свечаност поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова, славе и Дана полиције одржана је данас у новопазарском Културном центру. Свечаности су присуствовали представници локалне самоуправе, државних и јавних институција и личности из друштвеног и јавног живота.

Поздравом државној химни и минутом ћутања преминулим колегама услед последица изазваним коронавирусом, данас је почела свечаност која је организована поводом обележавања Дана министарства унутрашњих посова, славе и Дана полиције.

ПУ у Новом Пазару има одличну сарадњу са локалном самоуправом испред које је градоначелник Нихат Бишевац начелнику полиције мајору Нермину Љаићу уручио кључ мотоцикла марке Сузуки који ће у значајној мери побољшати рад у безбедностИ саобраћајаје а који је управо град обезбедио.Овом приликом награде су уручене и најбољим полицијским службеницима, капетанима Бојану Бишевцу, Миљану Раденковићу, те водницима Мирнесу Туртовићу и Хануша Реџепу. А због постигнутих изузетних резултата, храбрости, ефикасности и професионалног поступања, министар Унутрашњих послова Александар Вулин, међу седам награђених у министарству,наградио је полицијског службеника ПУ у Новом Пазару Ивана Милојевића плакетом и новчаном наградом који је уједно од стране Града Новог Пазара награђен плакетом за храброст и хуманост а награђена је поред осталих и начелница Саобраћајне полиције, мајор Ирма Колашинац. Иначе, ПУ у нашем граду у протеклој години запослила је 20 нових полицијских службеника.

Дан полиције

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops