A- A A+

Наставак сарадње са Амбасадом САД

Делегација Амбасаде Сједињених Америчких Држава коју су чинили Даниел Керол – политички официр, Ивона Шишмановић – ИНЛ програм асистент и Ксенија Лазовић – политичка секција Амбасаде, састала се са градоначелником Нихатом Бишевцем, председницом Скупштине Града Анелом Халиловић – Шемсовић и чланом Градског већа Мирсадом Јусуфовићем.

У оквиру посете Новом Пазару, делегација Амбасаде САД разговарала је и са замеником градоначелника Игором Нововићем и члановима Градског већа Милицом Глођовић и Тихомиром Ратковићем.
Гости су током састанака упознати са актуелном друштвено - политичком ситуацијом а показали су интересовање за социо -економске прилике на локалном и регионалном нивоу, са освртом на функционисање заједнице услед изазова насталих током пандемије вируса Ковид 19.

Успешна сарадња Амбасаде Сједињених Америчких Држава и Града биће настављена и убудуће, кроз реализацију конкретних пројеката у различитим областима, а са циљем стварања бољих услова за живот грађана Новог Пазара.
Амбасада САД је у протеклом периоду подржала реализацију многих пројеката у Новом Пазару, пре свега у свега у сфери предузетништва, образовања, здравства и културе.

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops